Se filmen! Exempel på CNC fräsning av aluminium med verktygsbyten mm.

Mikrometer GLADSAX MEKANISKA Fräs

Välkommen till den lilla, personliga verkstaden med hög service och noggrannhet!

 

Hit kan du som företagare vända dig för legotillverkning vid t.ex personalbrist eller snäva leveranstider. Som privatperson för delar till din hobbybil, motorcykel eller maskin av något slag.

Vår inriktning är främst på skärande bearbetning i form av fräsning med fleroperations vertikal cnc eller manuell universalfräs. Inom detta kan vi åta oss allt ifrån enkla enstycks tillverkningar, gravering till avancerade detaljer och stora serier. I mån av tid åtas även t.ex supportsvarvning, svetsning med mig / mag, tig och konstruktion / monteringsarbete.

Vi arbetar normalt kvällar, nätter och helger och kan därför åta oss tillverkning som den "normala" verkstaden kanske ej har resurser för. Genom våra små lokaler / låga omkostnader kan vi även erbjuda bearbetning till ett förmånligt och konkuranskraftigt pris! Vi undviker förhöjda kostnader i form av leasingavtal, onödiga personalutgifter och andra tillhörande avgifter. Detta gynnar våra kunder!

Även brådskande transporter direkt till kund kan i vissa fall ombesörjas, allt för att erhålla med en hög service.

Klicka för fler bilder ifrån vår verkstad

Nyheter 2014:

Mer kapacitet!
Gladsax Mekaniska har alltid drivits som min "bisyssla" - på fritiden och kommer även fortsätta vara så men nu med en tillgänglig större kapacitet / urval av tjänster! Sedan sommaren 2013 är jag delägare på Ferrmek Verkstad AB, där jag tidigare varit anställd under många år. För mer info och kontakt titta in på: Ferrmek.

Nyheter 2013-02-19:

Uppdaterat med nya bilder på utförda arbeten under tillverkning.

Nyheter 2011-01-01:

Eftersom den tidigare så omtalade lågkonjukturen istället verkar ha gynnat oss småföretagare så har vi haft väldigt mycket att göra. Därför utökar vi nu med ytterligare en Japansk fleroperationsfräs samt uppdaterar styrsystemet på den tidigare. Nya maskinen utrustas också med en separat styrd 4:e axel (delningsapparat), vilken kommunicerar med CNC kontrollen och har en noggrannhet på 0.005gr.

Detta innebär också att vi kan köra fräsarna direkt ifrån pc och använda oss av en obegränsad längd på program, vilket medför större möjligheter inom:

Helix Interpolering, Gängfräsning, Gravering, Komplexa 3-D körningar fullt simultant i 3 axlar och i viss mån 4. Vi gör alltså inte bara dina kantiga bitar utan också flerdimensionella ytor.

Vi kan också göra ert Graveringsprojekt som exempelvis logotyper, textbrickor eller schabloner om ni har en digital fil alternativt skiss med mått / skala, eller kanske bara en bild att scanna. Önskas hjälp med design eller text alternativ så kan vi också hjälpa er med detta. Alla befintliga fonter / texter går att använda och kan fräsas på material som Plexiglas, Ädelträ, Silver, Aluminium, Laminatmaterial mm. (exempel på detta finns nu under tillverkning).

Även den gamla Tos svarven har bytts ut mot en för oss mer lämplig support svarv för mindre detaljer med hög precision. I denna kan vi svarva detaljer upp till 330 x 750mm samt med 500mm diameter i avtagbart gap. (Nya maskiner finns under Verkstaden).

Nu ser vi fram emot tillverkningen år 2011, åt både gamla samt nya kunder!

 

Mycenter FGV

Vi arbetar med ISO toleranser, innehar F-skattesedel.

 

© 2004-2011 Gladsax Mekaniska